fbpx

O nama

Inovativnost, razvoj, kvaliteta i unaprjeđenje vatrogasnih vozila i opreme

Vozila i oprema

DuTrax d.o.o.

Mlado i inovativno poduzeće osnovano 2019. godine. Primjenom inženjerskog pristupa usmjereno je na proizvodnju, modifikaciju i servis vatrogasnih vozila i opreme.

Razvilo se prema ideji i entuzijazmu direktora Mladena Dunaja, s ciljem evolucije poslovanja, a bazirano na bogatoj i višegodišnjoj pozadini tehnoloških procesa obrade metala – Dundo-promet d.o.o.

%

Kvaliteta

%

Inovacija

%

Fleksibilnost

Povjerenje

Zašto mi?

Stvaranjem novih proizvoda gradimo inspiraciju, u stalnoj smo potrazi za novim rješenjima i svježim idejama, te se svakim novim izazovom koji se pred nas postavlja usavršavamo i stvaramo nove ideje.

Razvojni tim osigurava implementaciju postojećih rješenja na novim projektima, te stvaranje novih rješenja i inovacija za sve zahtjeve koji se postave pred nas.

Isporuka proizvoda visoke kvalitete

Provjerena pouzdanost ugrađenih komponenata i sustava

Pouzdani i iskusni dobavljači

Temeljite kontrole proizvoda i poluproizvoda

Isporučeni proizvod u potpunosti zadovoljava sve zahtjeve

Vizija društva DuTrax d.o.o. je proboj na tržište vatrogasnih vozila i stvaranje prepoznatljivog brenda na domaćem i europskom tržištu. Kroz praćenje tržišta i implementaciju suvremenih tehnologija iz svijeta vatrogasnih vozila i opreme želimo ispuniti specifične zahtjeve kupaca te ponuditi kvalitetne i moderne proizvode kojima ćemo konkurirati etabliranim proizvođačima.

Vizija društva

Inovativnost, razvoj, kvaliteta i unaprjeđenje proizvoda misija je društva DuTrax d.o.o. Individualnim pristupom i kvalitetom težimo ispunjenju zahtjeva kupaca i njihovom zadovoljstvu.

Misija društva